Mya (Keramat, Wangsa Maju, Bangi)

 

Hai semua, saya Noor Syamira binti Zulkapli, lebih mesra dikenali sebagai Mya, berumur 27 tahun. Mya adalah mommy kepada 2 cahaya mata Nur Jannah dan Muhammad Firdaus Naufal. Alhamdulillah ❤

Sebelum tuh, meh Mya nak throwback sikit kisah mula berkenalan dengan balm Tasneem Naturel 😉

Dulu masa adik (anak kedua Mya) berkahak,selsema dan batuk sampai berbulan-bulan lamanya, macam-macam dah mommy ikhtiar nak bagi adik sembuh. Tapi masih sama je keadaannya sampai adik dah nak masuk umur 6 bulan masa tu 😔

Satu hari tu, kak ipar Mya kongsikan mengenai CF rub balm dan suggest kan Mya untuk guna balm tu untuk adik. Alhamdulillah lepas hari-hari guna CF rub balm, haaa lendir dan kahak dia makin kurang. Seronok mommy tengok. Memang puas hati bila lendir-lendir tu banyak keluar melalui najis dan muntah adik 😎

Sejak tu, Mya jadi seronok untuk guna balm Tasneem Naturel, jadi Mya banyak berkongsi pada kawan-kawan dan saudara-mara jugak. Nak borak-borak dengan Mya pasal balms untuk tahu kebaikannya pun boleh.  Mya happy untuk kongsikan. Jangan segan-segan tanya Mya tau.

Kalau nak COD, Mya boleh di sekitar Keramat, Setiawangsa, Wangsa Maju dan Setapak. Nak COD di Cheras sehingga ke Bangi pun boleh sebab Mya selalu ke sana.

Nak hubungi Mya, klik link whatsapp di bawah okay. 😁

http://www.wasap.my/60169059837

Leave a Reply